de-vlaschaard

Wat biedt Brada Verpakkingen?

Brada Verpakkingen is een bedrijf dat verschillende soorten producten aanbiedt, waaronder vacuumzakken, plastic zakken, plastic bakjes en hygiëne artikelen zoals handschoenen en beschermkleding. Daarnaast biedt Brada Verpakkingen ook een food service aan, alsook facilitaire producten zoals plastic bekers en logistieke artikelen zoals printpapier en verzendlabels. Of je nou een horecabedrijf bent, een kantoorbaan hebt of een grote webshop, je kunt op de website terecht voor een grote variatie aan producten. Om welke reden dan ook. Kijk op https://www.bradaverpakkingen.nl/nl/ voor het brede aanbod van Brada Verpakkingen.

Vacuumzakken: voor voedsel en meer

Wat zijn vacuumzakken van Brada? Vacuumzakken zijn speciale zakken die ervoor zorgen dat bijvoorbeeld voedsel langer houdbaar blijft die normaal snel bederven. Dit komt omdat vacuumzakken ervoor zorgt dat er geen of minder bacteriën op het voedsel terecht komt. Denk aan verse producten zoals vis en vlees. Het is handig om het vlees wat je net bij de slager hebt gehaald ook goed te kunnen bewaren natuurlijk. Vacuumzakken worden ook voor andere doeleinden gebruikt, bijvoorbeeld voor dekbedden, kleding en kussens. Je kunt het zelfs ook gebruiken voor op reis. Het is in ieder geval een erg handig artikel wat eigenlijk bijna niet kan missen om te hebben in huis.

Brada Verpakkingen: voor wie?

Je kunt zowel particulier als zakelijk bestellen bij Brada Verpakkingen. Bestel je als bedrijf en in grote oplages? Vraag dan een offerte aan. Hieronder lees je wat je per categorie allemaal kunt bestellen. Als je een bedrijf hebt wil je natuurlijk niet blijven bestellen en al helemaal niet op twintig verschillende websites. Het is daarom erg handig om te bestellen bij één bedrijf dat het grootste gedeelte wat je nodig hebt al in huis heeft en er kan voor zorgen dat jij het ook in huis (kantoor, magazijn, etc.) krijgt. Zo heb jij al een goede deal en hoef je niet meer te zoeken.

Food service

Van satéprikkers tot disposables: je kunt ook in deze categorie alle kanten op. Disposables zijn producten die wegwerpartikelen die je dus eenmalig kunt gebruiken. Denk aan een feestje bijvoorbeeld, of voor een evenement. Het kan veel moeite achteraf besparen als je wegwerpartikelen gebruikt, omdat het dus gewoon meteen weggegooid kan worden. Geen rommel of overbodige spullen dus. Denk aan wegwerp borden- en bekers, van o.a. suikerriet. Daarnaast heb je ook speciale folie voor voedsel, o.a. meatwrap folie. Daarnaast is er ook een aanbod voor meatsaver papier. Wist je trouwens dat je ook zelf kunt vacumeren met vacumeer machines van Brada Verpakkingen?

Logistiek

Van verhuisdozen tot printpapier, je kunt het erg breed maken. Ook voor zulke producten kun je bij Brada Verpakkingen terecht. Heb je bijvoorbeeld brede verhuisdozen nodig? Ga dan voor Amerikaanse verhuisdozen. Verzend je zelf iets naar een klant? Dan wil je de producten natuurlijk beschermen. Hiervoor kun je de keuze maken op bijvoorbeeld noppenfolie, schuimfolie of handwikkelfolie.

Facilitair: van bekertjes tot dispensers

Heb je schoonmaakartikelen nodig zoals microvezeldoekjes of sponzen? Of juist dispensers voor bij de toiletten? Een dispenser voor o.a. toiletpapier is enorm handig om te hebben en kunt hier veel mee besparen. Daarnaast kun je opvouwbare handdoeken ook mooi opbergen. Het is hygiënisch, omdat het niet wordt hergebruikt, maar meteen weggegooid wordt. Bij deze categorie kun je ook denken aan o.a. plastic bekertjes en koffiebekertjes. De plastic bekertjes zijn 100% composteerbaar en vrij van microplastic.